Suomen yleislääkärit ry:n jäsenet

Yhdistykseen voivat liittyä kaikki perusterveydenhuoltoon orientoituneet tai sen toimivuudesta muuten kiinnostuneet Suomen Lääkäriliiton jäsenet. Tavoitteenamme on saada kaikki perusterveydenhuollossa toimivat lääkärit yhdistyksen jäseniksi.

Yhdistyksen jäsenmäärä n. 2300. Terveyskeskuksissa toimii noin 3800 lääkäriä perusterveydenhuollon lisäkoulutuksessa olevat lääkärit mukaan lukien. Yhdistyksen jäsenmaksu on 95 euroa vuodessa. Se on kokonaan verovähennyskelpoinen.

Yhdistyksen kunniajäsenet ovat Christina Fabian, Lasse Floman, Risto Ihalainen, Risto Heikkala, Markku Huvinen, Mikko Kangas, Eila Kujansuu, Ulla-Kaija Lammi, Leena Varesmaa-Korhonen ja Klas Winell.

Jäsentavoitteen toteuttamiseksi

Pidämme yhteyttä terveyskeskusten yhteyslääkäreihin ja aluetoimikuntiin. Hallituksen jäsenet osallistuvat aluetoimikuntien kokouksiin ja Lääkäriliiton valtuuskuntaryhmän jäseniä kutsutaan alueellisiin tilaisuuksiin.

Hallituksen ja aluetoimikuntien yhteinen kokous järjestetään vuosittain Yleislääkäripäivien yhteydessä.

Aluetoimikunnat järjestävät alueellisia tilaisuuksia, joissa yhdistyksestä tiedotetaan myös nuorille kollegoille ja opiskelijoille. Aluetoimikuntien esittämiin ajatuksiin reagoidaan nopeasti.

Hallituksen ja aluetoimikuntien yhteystiedot löytyvät täältä ja täältä.

Haluatko liittyä jäseneksi? Klikkaa tästä.

Mikäli haluat erota jäsenyydestä, sinun tulee ilmoittaa siitä kirjallisesti osoitteeseen yleislaakarit@fimnet.fi. Liitä mukaan henkilötunnuksen loppuosa.

Huom! Kun jäsen eroaa kesken vuotta, hän on velvollinen maksamaan erovuoden jäsenmaksun.