Suomen yleislääkärit ry:n jäsenet

Yhdistykseen voivat liittyä kaikki perusterveydenhuoltoon orientoituneet tai sen toimivuudesta muuten kiinnostuneet Suomen Lääkäriliiton jäsenet. Tavoitteenamme on saada kaikki perusterveydenhuollossa toimivat lääkärit yhdistyksen jäseniksi.

Yhdistyksen jäsenmäärä n. 2300. Terveyskeskuksissa toimii noin 3800 lääkäriä perusterveydenhuollon lisäkoulutuksessa olevat lääkärit mukaan lukien. Yhdistyksen jäsenmaksu on 95 euroa vuodessa. Se on kokonaan verovähennyskelpoinen.

Yhdistyksen kunniajäsenet ovat Christina Fabian, Mikko Kangas, Ulla-Kaija Lammi ja Risto Ihalainen.

Jäsentavoitteen toteuttamiseksi

Pidämme yhteyttä terveyskeskusten yhteyslääkäreihin ja aluetoimikuntiin. Hallituksen jäsenet osallistuvat aluetoimikuntien kokouksiin ja Lääkäriliiton valtuuskuntaryhmän jäseniä kutsutaan alueellisiin tilaisuuksiin.

Hallituksen ja aluetoimikuntien yhteinen kokous järjestetään vuosittain Yleislääkäripäivien yhteydessä.

Aluetoimikunnat järjestävät alueellisia tilaisuuksia, joissa yhdistyksestä tiedotetaan myös nuorille kollegoille ja opiskelijoille. Aluetoimikuntien esittämiin ajatuksiin reagoidaan nopeasti.

Yhteyslääkäriverkosto pidetään ajan tasalla, ja aluetoimikuntien ja hallituksen yhteystiedot julkaistaan yhdistyksen verkkosivuilla.

Haluatko liittyä jäseneksi? Klikkaa tästä.