Koulutusta yleislääkärille

Yleislääketieteen kansainvälisiä kongresseja

Pohjoismainen yleislääketieteen kongressi järjestetään Aalborgissa, Tanskan Jyllannissa 17.–20.6.2019. http://www.nordicgp2019.dk/ Kongressin ilmapiiri on yleensä ollut välitön ja lämmin, osallistujamääräkin on kohtuullinen. Samassa yhteydessä järjestetään erikoistuville ja vastavalmistuneille ennakko-kongressi 15.–16.6.2019 http://www.nordicgp2019.dk/pre-conference-for-young-doctors. Suosittelemme!

Edellisen kanssa lähes samaan aikaan, 26.–29.6.2019 pidetään maailman yleislääkärijärjestön Euroopan osaston kongressi Bratislavassa http://www.woncaeurope2019.org/.

Ennen kesää kannattaa suunnata Tampereelle, jossa järjestetään Euroopan yleislääkäreiden tutkijaverkoston (EGPRN) 88. kongressi 9.–11.5.2019. Kongressin teemana on ”Research on Multimorbidity in Primary Care” eli monisairastavuuden tutkimus perusterveyden-huollossa. Kongressiin yhdistetään vuoden 2019 perusterveydenhuollon tutkimuksen päivät. Kongressi alkaa suomenkielisellä osuudella torstaina, jolloin on kaksi kongressin teeman liittyvää suomenkielistä keynote-luentoa, suomenkielisiä tieteellisiä esityksiä ja englannin-kielisiä workshoppeja. Perjantaina ja lauantaina on varsinainen EGPRN-kongressi.

EGPRN-kongressit ovat intensiivisiä ja hyvähenkisiä tapahtumia, joissa on mahdollisuus oppia tutkimuksen teosta ja saada hyvä käsitys perusterveydenhuollon tutkimuksesta ja tutkituista ilmiöistä. Tampereen kongressissa fokus on monisairastavuudessa ja sen tutkimuksessa, mutta kaikki muutkin esitykset ovat perusterveydenhuollon näkökulmasta relevantteja. Kongresseissa on mahdollisuus tutustua kollegoihin ympäri Eurooppaa! Lisätietoa https://meeting.egprn.org

Lääketieteen koulutuksen kongressi AMEE järjestetään tänä vuonna Wienissä 24.–28.8. https://amee.org/conferences/amee-2019

8th Kuopio Stroke Symposium
5.–7.6. 2019
Scandic Kuopio Hotelli, Kuopio

Ilmoittautuminen 5.5. mennessä.